Q2M

Onderhoud product collection

De weergaloze Q2M-reeks  geavanceerde producten op kwartsbasis en onderhoudsaccessoires  voor zowel amateurs als professionals.

Alle producten bekijken

zelfreiniging op basis van kwarts

Q2M WetCoat biedt wellicht de eenvoudigste manier ter wereld om een wagen te voorzien van een zelfreinigende kwartscoating. U hoeft enkel de auto te wassen (optioneel met Q2M Iron of Q2M Clay als een beter resultaat nodig is), vervolgens Q2M WetCoat op het natte oppervlak van de auto te spuiten en het af te spoelen met een hogedrukreiniger. Deze unieke coating levert niet alleen een schitterende waterafstotende werking op, maar laat uw auto er ook meteen stralend uitzien.

pH-neutrale autoshampoo met voortreffelijke reinigingskracht

Q2M Bathe is ongelofelijk efficiënt, dankzij zijn uiterst geconcentreerde samenstelling. De dikke gel lost moeiteloos op in water, heeft een aangename geur, die doet denken aan Q2M Cure, en blijft ook lang schuimen.

Q2M Product Collection

Play video

BEKROONDE FORMULES

De ultieme
technologieën

De formules van Gyeon zijn getest in de laboratoria van de meest gerespecteerde instellingen ter wereld en genieten aanzien bij de veeleisendste professionals. Gyeon heeft verschillende prijzen ontvangen van consumentenorganisaties.

Ons wereldwijde distributienetwerk

Distributeurs
& detailers

Ons wereldwijde distributie- en detailingnetwerk bestaat uit de toonaangevende groothandelaars in de sector autoverzorging en gerenommeerde specialisten in detailing die bedreven zijn in de meest complexe technologieën.

Lokale distributeurs & detailers zoeken
Word een gecertificeerde detailer

Kom meer te weten over onze nieuwste producten en de evenementen waaraan we deelnemen en lees het laatste nieuws uit ons wereldwijde netwerk van gerenommeerde distributeurs en Gyeon Certified Detailers.