Q2

Kwartscoatings van topniveau product collection

Een weergaloze reeks geavanceerde producten op kwartsbasis die elkaar aanvullen en uitmuntend presteren bij het detailen. Het Q2-assortiment omvat hightechcoatings voor zowel liefhebbers als professionals.

Alle producten bekijken

garandeert de diepte en het contrast van de lak

Q2 Prime werd ontwikkeld om aan de verwachtingen van verschillende gebruikersgroepen tegelijk te beantwoorden. Het is een van de eerste producten op basis van kwartstechnologie waarmee de lak gegarandeerd een diepte en een hoog contrast krijgt. In de meeste gevallen levert het betere resultaten dan eersteklas was op basis van Carnauba.

Spectaculaire & duurzame beading

Q2 DuraBead is de onbetwiste wereldleider als het op de duurzaamheid van zijn waterafstotende werking aankomt. Een professioneel coatingsysteem dat enkel verkrijgbaar is via Gyeon Certified Detailers en waarop 5 jaar garantie wordt geboden.

Q2 Product Collection

Play video

BEKROONDE FORMULES

De ultieme
technologieën

De formules van Gyeon zijn getest in de laboratoria van de meest gerespecteerde instellingen ter wereld en genieten aanzien bij de veeleisendste professionals. Gyeon heeft verschillende prijzen ontvangen van consumentenorganisaties.

Ons wereldwijde distributienetwerk

Distributeurs
& detailers

Ons wereldwijde distributie- en detailingnetwerk bestaat uit de toonaangevende groothandelaars in de sector autoverzorging en gerenommeerde specialisten in detailing die bedreven zijn in de meest complexe technologieën.

Lokale distributeurs & detailers zoeken
Word een gecertificeerde detailer

Kom meer te weten over onze nieuwste producten en de evenementen waaraan we deelnemen en lees het laatste nieuws uit ons wereldwijde netwerk van gerenommeerde distributeurs en Gyeon Certified Detailers.