Ons certificeringsprogramma
voor detailers

We zijn verheugd om u te mogen verwelkomen tot het Gyeon Quartz Certified Detailer Program en u toegang te verlenen tot onze exclusieve coatings en garanties voor gecertificeerde detailers. Van meet af aan streeft Gyeon Quartz perfectie na, door enkel een beroep te doen op de befaamdste distributeurs en door een passie voor vakmanschap te delen met de beste detailingstudio’s ter wereld.

 

We zijn trots dat we samenwerken met de besten in hun vak. Hieronder vindt u de elementairste, maar tegelijk ook de belangrijkste vereisten om de certificeringsprocedure op te starten. Graag moedigen we u aan om ons inschrijvingsformulier voor Certified Detailers hieronder in te vullen en zo alle nodige informatie te verstrekken zodat we snel de verificatieprocedure kunnen afronden en u een antwoord kunnen sturen.

BASISREGELS
EN -VEREISTEN

All detailing studios need to fulfill our basic requirements, including:

2 JAAR
ERVARING

in professionele (commerciële) detailing en bekwaamheid in het gebruik van kwartscoatings

EEN REPRESENTATIEVE
STUDIO

die goed uitgerust en schoon hoort te zijn en over genoeg ruimte moet beschikken

EEN PROEFPERIODE
VAN 6 MAANDEN

waarin de kandidaat producten van Gyeon moet gebruiken, presenteren en promoten en moet bewijzen dat hij weet hoe al onze producten aangebracht en maximaal benut kunnen worden

Als Gyeon
Certified Detailer

Krijgt u de kans om te werken met geavanceerde, professionele keramische coatingsystemen zoals Q2Mohs+ of Q2DuraBead. Op beide systemen bieden we een garantie van 5 jaar, een periode die een enorme verplichting en verantwoordelijkheid inhoudt tegenover onze klanten. Daarom zijn we steeds op zoek naar de beste, professioneelste ondernemingen, aan wie we niet enkel een fantastisch product, maar ook de reputatie van ons bedrijf kunnen toevertrouwen. We vereisen een voortdurende betrokkenheid en tijdens de proefperiode van 6 maanden krijgen we de kans om vast te stellen wat uw bedoelingen ten opzichte van onze onderneming zijn. We vereisen van u aanwezigheid en bewustmaking omtrent ons merk op sociale media en controleren die ook. Wij weten welke omstandigheden nodig zijn om coatings aan te brengen en aanvaarden daarom geen autoschoonmaakbedrijven en ondernemingen die geen studio gebruiken.

de kwaliteit van het werk
staat voorop

Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk aan gecertificeerde detailers uitgebouwd op basis van kwaliteit, bewustmaking rond onze producten en onze technische ondersteuning. We geloven rotsvast in dit concept en we kennen de Gyeon Certification niet toe om zomaar onze verkoop te stimuleren of iemands marketing een duwtje in de rug te geven. U moet bewijzen dat u echt met het merk wilt werken, de producten kent en betrouwbaarheid en knowhow kunt bieden. Terwijl het certificeringsproces aan de gang is, kan ieder bedrijf zonder meer gebruik maken van Q2 Prime/Mohs/Booster en andere coatings waarvoor geen erkenning nodig is en zo fantastische resultaten en een onovertroffen duurzaamheid garanderen die zijn klanten bijzonder tevreden zullen stellen. Een certificaat is enkel geldig als de onderneming hier vermeld wordt. Gyeon behoudt zich het recht voor om het even welke onderneming uit deze lijst te schrappen.

Become a member of our
certified detailing network

JOIN OUR PROGRAM

Ons wereldwijde distributienetwerk

Distributeurs
& detailers

Ons wereldwijde distributie- en detailingnetwerk bestaat uit de toonaangevende groothandelaars in de sector autoverzorging en gerenommeerde specialisten in detailing die bedreven zijn in de meest complexe technologieën.