WAY GYEON

GYEON is altijd uniek geweest en streeft er voortdurend naar de markt voor autoverzorging een stap voor te zijn, bereid om te winnen in elk aspect van haar activiteiten. Onze passie en ervaring houden ons op die weg. We sluiten nooit compromissen. Het zit in ons DNA. Het is wat wij noemen: de GYEON WAY.

OUR
SINDS HET BEGIN VAN ONS VERHAAL IS HET ALTIJD ONZE MISSIE GEWEEST NIEUWE OPLOSSINGEN TE IMPLEMENTEREN OM DE MARKT VAN DE AUTOVERZORGING TE INSPIREREN EN HAAR TOEKOMST TE BEPALEN.
MISSION
PRODUCTIE
Wij zijn er trots op dat wij onze producten vervaardigen in onze eigen, moderne fabriek in het hart van Zuid-Korea.
Wij formuleren en mengen al onze producten in eigen huis. Met uitgebreide grondstof- en verpakkingsreserves zijn wij voorbereid om aan de snel toenemende vraag te voldoen. Dankzij de technische knowhow en ervaring van ons personeel kunnen wij ook chemicaliën aanbieden aan OEM-klanten, zodat merken kunnen groeien en hun eigen formuleringen op maat kunnen aanbieden.
Wij ontwikkelen, formuleren en produceren bijna elk product in ons eigen laboratorium en onze eigen fabriek in Zuid-Korea, met de hulp van de beste wetenschappers en experts in de detailingbranche. Wij ondersteunen dit proces met diepgaand onderzoek, intensieve tests en een obsessieve wens om alles wat we doen te verbeteren. Het resultaat van deze houding zijn uitzonderlijke producten in termen van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

In de afgelopen 10 jaar heeft GYEON zijn activiteiten uitgebreid tot meer dan 90 landen op 6 continenten.

NETWORK
Met een netwerk van meer dan 700 gecertificeerde detaillisten en meer dan 600 wederverkopers, leveren wij wereldwijd producten, diensten en uitstekende technische ondersteuning.

Gyeonize
your business

We bouwen en koesteren lange termijn partnerships met al onze distributeurs en detailers, en helpen hen om hun business uit te breiden. Dit bereiken we niet alleen door het leveren van de beste GYEON producten en accessoires, maar ook door het leveren van promotiemateriaal van hoge kwaliteit en toegewijde ondersteuning via onze afdeling klantenservice, onze smartphone app en onze social media kanalen.

verdelers
continenten
landen
kwaliteitsproducten
WHY GYEON

Uitzonderlijk

Uitzonderlijk is het woord dat we altijd in ons achterhoofd hebben op het werk. Wij streven ernaar uitzonderlijke autoverzorgingsproducten te creëren en te vervaardigen, verpakt in uitzonderlijke verpakkingen en ondersteund door uitzonderlijke marketing, technische ondersteuning en distributie.

industry
changers

Het is gemakkelijk om jezelf als innovatief te bestempelen. Maar in plaats van te vertrouwen op een etiket, definiëren wij onszelf liever door regelmatig baanbrekende formules af te leveren. En we hebben een bewezen geschiedenis in het doen van precies dit. Hieronder vindt u wereldprimeurs en andere innovaties die we de afgelopen jaren op de autoverzorgingsmarkt hebben gebracht.

PRODUCTS

Gyeon innovaties die de autoverzorgingsindustrie veranderden.

first ever tire protectant with SiO2

the first proper SiO2 coating made so easy to apply

the first SiO2 infused, hydrophobic shampoo

SiO2 infused extreme hydrophobicity booster

the first time the twist fibres were used in the detailing industry

the first time the twist fibres were used in the detailing industry

SiO2 based coating for all types of automotive leather upholstery

fluorine based, reactive top coat, extreme hydrophobicity booster

SiO2 infused pre-coating preparation/primer polish

worlds most concentrated detailing shampoo (1:2000)

the first ever ceramic coating designed with outdoor use in mind

Veiligheid en
voorschriften

Veiligheid komt op de eerste plaats. In het voortdurend veranderende struikgewas van voorschriften, sparen wij kosten noch moeite om aan de eisen van de autoriteiten te blijven voldoen. Onze flessen zijn verzegeld met kindveilige veiligheidsdoppen die voldoen aan de ISO8317 norm (getest in gerenommeerde testinstituten in Duitsland en Azië). Alle producten zijn verpakt en gemarkeerd volgens de meest recente voorschriften; SDS-bladen zijn beschikbaar in verschillende talen, REACH-conforme ingrediënteninformatie is te vinden op onze website en meertalige SDS-etiketten zijn te vinden op elk product. In 2020 hebben we een REACH-conform Distributeurs kennisgevingssysteem geïmplementeerd dat ons netwerk proactief informeert over elke formuleringsupdate of SDS-wijziging. Onze Q²-coatinglijn is grondig getest door het Zwitserse SGS en het Koreaanse KTR-instituut.

verpakking

De geest van het merk GYEON leeft in ons verpakkingsontwerp. Elk product wordt geleverd in een unieke verpakking met elementen die kenmerkend zijn voor het merk. Dit varieert van moderne glazen flessen met bevriezingseffect voor onze coatings tot de kristalvormige, volledig op maat gemaakte PET-flessen voor het Q²M-onderhoudsgamma. Bepaalde producten met meer reactieve formules worden verpakt in aangepaste witte of zwarte HDPE-flessen met dezelfde kristalgeïnspireerde vorm.

GYEON komt oorspronkelijk uit Zuid-Korea, maar we zijn een internationaal team en we denken globaal. Bij GYEON geloven we dat kwaliteit en innovatie geen nationaliteit hebben. Wij zijn er trots op dat wij mensen van over de hele wereld mogen verzamelen.

Deze culturele mix brengt conceptuele discussies en voedt onze groei. Wij verwelkomen visies en ideeën, met hetzelfde doel om een nieuwe maatstaf voor kwaliteit in de car care industrie te zetten. Onze teamleden komen uit Zuid-Korea, Singapore, Polen, België, Frankrijk, Japan, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en delen allemaal hun ervaring, organisatiecultuur en ideeën.

Experience
Center

Detailing voelde nog nooit zo vertrouwd. Ons allereerste Gyeon Experience Center in Duitsland is veel meer dan zomaar een trainingscentrum. Ons doel was om een wereldwijd concept te creëren dat in elke taal en cultuur kan worden vertaald. Een state of the art detailing studio, lounge en chill out zone, ontmoetingsplaats, concept store en last but not least, een bestemming voor persoonlijke en professionele groei. Onze Trainers van wereldklasse geven les in alle aspecten van detailing op elk niveau, en genieten van de mogelijkheid om beginnende enthousiastelingen te inspireren en ervaren professionals te verrassen. Waar passie en professionalisme elkaar ontmoeten, gebeuren mooie dingen. Leer hier meer over het concept: