Q2M

Accessoires product collection

Eersteklas accessoires die aan uw behoeften aangepast en met de beste materialen vervaardigd zijn. De reeks Q2M Accessories is er voor zowel liefhebbers als professionele detailers.

Alle producten bekijken

licht en flexibel polijstpasta doseren

De doseerfles is van grote waarde tijdens het polijsten, dankzij een laag gewicht en een handig formaat. Het flexibele materiaal laat u polijstpasta precies en eenvoudig doseren. Op het flesje, dat speciaal voor Gyeons assortiment is ontworpen, hoeft u enkel het juiste vakje aan te vinken, zodat u zich niet van polijstmiddel vergist.

nuttige Gyeon-tassen

Kwaliteitsvolle tassen voor alles wat u niet kunt missen bij detailing en onderhoud. Dankzij hun topkwaliteit en de superieure materialen waarvan ze zijn gemaakt, beschermen de tassen uw Gyeon-producten zelfs wanneer ze in de koffer zitten bij snelle manoeuvres onderweg.

Q2M Product Collection

Play video

BEKROONDE FORMULES

De ultieme
technologieën

De formules van Gyeon zijn getest in de laboratoria van de meest gerespecteerde instellingen ter wereld en genieten aanzien bij de veeleisendste professionals. Gyeon heeft verschillende prijzen ontvangen van consumentenorganisaties.

Ons wereldwijde distributienetwerk

Distributeurs
& detailers

Ons wereldwijde distributie- en detailingnetwerk bestaat uit de toonaangevende groothandelaars in de sector autoverzorging en gerenommeerde specialisten in detailing die bedreven zijn in de meest complexe technologieën.

Lokale distributeurs & detailers zoeken
Word een gecertificeerde detailer

Kom meer te weten over onze nieuwste producten en de evenementen waaraan we deelnemen en lees het laatste nieuws uit ons wereldwijde netwerk van gerenommeerde distributeurs en Gyeon Certified Detailers.