de ultieme
technologie

Bescherming op basis van siliciumdioxide (SiO2) is de geavanceerdste technologie voor autobescherming tot nu toe. Ze komt uit de elektronica-industrie en de spoorwegsector, waar ze door veeleisende gebruikers werd aangewend om treinen tegen vandalisme te beschermen. Nu lanceert GYEON deze unieke formule in de automobielindustrie. De eerste cruciale eigenschap van een kwartscoating is zijn vermogen om de globale hardheid van de lak te versterken tot 9H. (Je zou dus een potlood met een hardheid van 9H nodig hebben om erin te krassen.) De tweede is de dikte, die tot 1 micron bedraagt. Nog belangrijker is echter de structurele integriteit van de laag. Nadat alle oplosmiddelen in het product zijn verdampt, 90% in de eerste 24 uur en de overige 10% mogelijk al na 14 dagen, blijft een massieve laag over, spijkerhard en extreem duurzaam. Dankzij de dikte van de kwartscoating zijn alle krassen en vervaging die kunnen ontstaan tijdens het wassen of door langdurige blootstelling aan bijtende substanties, zoals vogeluitwerpselen, niet diep genoeg om de lak aan te tasten en blijft die intact. Bovendien is de coating perfect bestand tegen chemische stoffen met een pH-waarde tussen 2 en 11. Daardoor is hij ongelooflijk duurzaam en kan hij tegen frequente wasbeurten. Hij gaat er alleen af met professionele, intensieve schuurmiddelen.

01

Weerstand

Alle beschermende coatings van GYEON zijn gebaseerd op SiO2. Dat garandeert een buitengewone weerstand tegen chemicaliën met een waarde tussen 2 en 11 pH en tegen andere schadelijke stoffen op de weg en in de atmosfeer.

02

Duurzaamheid

GYEON is de referentie als het om de levensduur van beschermende coatings gaat. Als liefhebber van detailing krijgt u maximale prestaties en als professional krijgt u 5 jaar garantie op bescherming met Q2 MOHS+ en Q2 DuraBead.

03

Efficiëntie

Met slechts 30 ml kwartscoating beschermt u een auto een heel jaar lang. Ook de meeste onderhoudsproducten, zoals Q2M IRON of Q2M CURE zijn bijzonder geconcentreerd en bieden u uitstekende waar voor uw geld.

04

Gebruiksgemak

Voor een optimaal resultaat moet u het product juist aanbrengen; daarom zijn onze producten een combinatie van technologische complexiteit en praktische eenvoud. Elk product beschikt ook over een geïllustreerde handleiding.

05

Effectief

Een van de belangrijkste redenen voor detailing is de bescherming die u ermee aan uw lak biedt, maar daarnaast gaat uw auto er ook veel beter uitzien. GYEON combineert een langdurige bescherming met een visueel effect waar een natuurlijke wax niet aan kan tippen.

06

Zelfreinigend vermogen

Dankzij de belangrijkste eigenschappen van producten op basis van SiO2, nl. het extreme water- en vuilafstotende effect en de gladheid ervan, blijft een wagen met een kwartscoating veel langer schoon en verloopt het regelmatig onderhoud veel eenvoudiger en sneller.

Unieke samenstelling &
garantie

Na jarenlange ontwikkeling in het laboratorium en zware tests op 6 werelddelen hebben onze producten hun extreme duurzaamheid en weerstand bewezen. Daarom hebben we er het volste vertrouwen in en garanderen we u met trots 5 jaar volledige bescherming met onze beide professionele coatingsystemen – Q2 Mohs+ en Q2 DuraBead.

Ons lab &
proces voor
producttests

Elk product dat Gyeon Quartz levert, wordt aan een gestandaardiseerde reeks tests onderworpen. De samenstelling wordt enkel op basis van de beste grondstoffen en bestanddelen ontwikkeld. Voordat we met de productie aanvangen, worden monsters getest in een laboratorium en geleverd aan een netwerk van vertrouwde distributeurs en detailers op 6 werelddelen. Alle coatings van Gyeon worden getest door gerenommeerde instellingen, zoals KTR en SGS.

Afdeling
OEM &
eigen merken

Als vernieuwer en ontwikkelaar kan Gyeon Quartz u een brede waaier aan mogelijkheden bieden voor OEM- en huismerkproducten op maat. Aangepaste samenstellingen, geavanceerde keramische coatings en een breed spectrum aan onderhoudsproducten staan tot uw beschikking. We garanderen een consequente productie, de beste kwaliteit en een afdeling O&O die klaarstaat om de best verkoopbare oplossing voor uw merk te ontwikkelen.

 

Gelieve voor meer informatie en bij vragen contact op te nemen met onze afdeling groothandel:

Skype: gyeonquartz

 

Contact Us

Ons wereldwijde distributienetwerk

Distributeurs
& detailers

Ons wereldwijde distributie- en detailingnetwerk bestaat uit de toonaangevende groothandelaars in de sector autoverzorging en gerenommeerde specialisten in detailing die bedreven zijn in de meest complexe technologieën.