Belgium Distributor

Belgium Distributor

Scroll

Over
Gyeon

GYEON biedt een assortiment hoogwaardige producten voor autodetailing aan, die grondig zijn getest zodat ze beantwoorden aan de behoeften van liefhebbers en de strenge maatstaven van professionals. Bij GYEON hebben we kosten noch moeite gespaard om u de innovatiefste oplossingen aan te reiken, die altijd een optimaal resultaat en een hoge klanttevredenheid opleveren. Het is onze missie om de meest hoogtechnologische producten te verschaffen, tegen een heel scherpe prijs.

Q 2 De productlijn

Kwartscoating
van topniveau

Een weergaloze reeks geavanceerde producten op kwartsbasis die elkaar aanvullen en uitmuntend presteren bij het detailen. Het Q2-assortiment omvat hightechcoatings voor zowel liefhebbers als professionals.

Q 2 M Accessories

DE ULTIEME ONDERHOUDS-
ACCESSOIRES

Gyeon Q2M Accessories zijn een natuurlijke aanvulling op de onderhoudsproducten van de Q2M-lijn: kwaliteitsvolle borstels, tassen en andere nuttige producten.

Q 2 M Collectie

Innovatief
onderhoud

De productlijn Q2M bestaat uit innovatieve onderhoudsproducten voor de voor- en nabehandeling van ieder voertuig, die de coatings uit de Q2-collectie complementeren

BEKROONDE FORMULES

De ultieme
technologieën

De formules van Gyeon zijn getest in de laboratoria van de meest gerespecteerde instellingen ter wereld en genieten aanzien bij de veeleisendste professionals. Gyeon heeft verschillende prijzen ontvangen van consumentenorganisaties.

Ons wereldwijde distributienetwerk

Distributeurs
& detailers

Ons wereldwijde distributie- en detailingnetwerk bestaat uit de toonaangevende groothandelaars in de sector autoverzorging en gerenommeerde specialisten in detailing die bedreven zijn in de meest complexe technologieën.